ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Cihat Şahin Ortaokulu

Şehit Cihat Şahin Ortaokulu

ÇATALÇEŞME MAHALLESI 3636 CADDESİ NO 30 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
EĞİTİM-ÖĞRETİMDE, SANATTA, SPORDA, HAYATIN DİĞER ALANLARINDA KALİTESİ VE BAŞARILARI İLE FARKLILIK VE FARKINDALIK OLUŞTURAN SEÇKİN BİR KURUM OLMAK.
Misyon
BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ TOPLUMUNUN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAYAN OKULUMUZ; EĞİTİM ALANINDAKİ YENİ YAKLAŞIMLARI TAKİP EDEN, BÖYLELİKLE ÖĞRENCİLERİMİZE KALİTELİ EĞİTİM SUNAN, FARKLILIKLARI ZENGİNLİK KABUL EDEN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİREYSEL YETENEKLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK BAŞARILI, İLKELİ, DUYARLI, AÇIK FİKİRLİ, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, İLETİŞİM BECERİLERİ GELİŞMİŞ, ÖĞRENMEYE VE YENİLİKLERE AÇIK, ÖZ DEĞERLENDİRME YAPABİLEN, İŞBİRLİĞİNE YATKIN, YARATICI VE ELEŞTİREL DÜŞÜNEN, AKILCI VE ÇOK YÖNLÜ GELİŞİMİ ÖNEMSEYEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI ÖZÜMSEMİŞ, MİLLİ DEĞERLERLE ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
2022-2023 Yılında Küçük erkek fırlatma topu il 3.sü Eray Alpaslanyiğit, Cirit yıldız kız il 2.si Göknur Bakay, Cirit yıldız erkek il 3.sü Kıvanç Alpaslanyiğit, Yüksek atlama yıldız il 3.sü Havvanur Bahçeci, 80 metre engelli kız yıldız il 3.sü Havvanur Bahçeci, 800 metre küçük kız il 5.si Evrim Arslan, Uzun atlama yıldız il 5.si Sara Fıreyh, Gülle yıldız kız il 5.si Gözde Çapraz, Yıldız kız takımı derece alarak il 4.sü olarak okulumuza kupa kazandırmışlardır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Şehiriçi
İl Merkezinde Çatalçeşme TOKİ´lerinde bulunmaktadır.