ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Cihat Şahin Ortaokulu

Ekm

Türkiye'nin En Güçlüsü’ Atletizm Yarı final Grup yarışması Erzurum’da düzenlendi.

28 Ekim tarihinde Erzurum ilinde organize edilen ‘Türkiye'nin En Güçlüsü’ Atletizm Yarı final Grup yarışmaları gerçekleştirildi.

Elazığ’dan Erzurum’a giderek şehrimizi temsil eden öğrencimiz Muhammet ÇETINKAYA  bölge 2.si olmuştur.10 kasım 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak.Sporcumuza başarılar dileriz..

Ekm

Dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Fırat Üniversitesi  Öğretim Üyesi Mevlüt YILMAZ tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize  biyoçesitlilik konulu eğitim verildi.

Ekm

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile "çök,kapan,tutun" hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek binayı terk edip toplanma alanına ulaştı.

Eyl

Bursluluk sınav sonuçları açıklandı. Kazanan öğrencilerimize okul idaresi tarafından hediyeler verildi. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

2022-2023 Egitim-Öğretim yılında Elazığ  Karakaya Spor Lisesini kazanan okulumuz öğrencileri Göknur Bakay,Esin Tüntaş..Kıvanç Alpaslanyigit...Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz .

Ağu

Velilerimizin ve ilgili firmaların dikkatine...okul aile birliği kararı ile okulumuzda yeni eğitim-öğretim yılında forma uygulamasına geçilmiştir.

Haz

Jandarma'nın 184.kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen "Jandarma" konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ecrin DEMİRALP birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Haz

May

2022-2023 egitim-öğretim yılı sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvası yapıldı.. kıyasıya mücadele sonucunda  şampiyon olan takımlar madalya  ile ödüllendirildi.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni  Esra GÖKDEMİR ÇAKAR tarafından 7.sınıf öğrencilerinin velilerine  yönelik LGS tanıtımı ve önümüzdeki yıl izlenecek yol değerlendirmesi yapıldı.

Nis

2022-2023 eğitim-öğretim yılı yıldız kızlar futsal  takımı dereceye girerek il 4.sü olmuştur..

Nis